За модерно здравеопазване

АПАРАТУРА НА Tecan

  Мултирежимни четци за микроплаки – ELISA

  Мултирежимен четец за микроплаки Infinite® 200 PRO

  Infinite 200 PRO ви дава избор от оптика, базирана на монохроматор или филтър.

  Монохроматорите ви предлагат свободен избор на дължина на вълната и позволяват спектрално сканиране в режим на абсорбция и флуоресценция. Устройствата, базирани на филтър, осигуряват повишена чувствителност и достъп до технологии за откриване от висок клас, като TR-FRET и флуоресцентна поляризация. Който и да изберете, можете да сте сигурни в висококачествени резултати от пакет на достъпна цена.

  Мултирежимен четец за микроплаки Spark® multimode microplate reader

  Мултирежимния четец на микроплаки Spark предлага решения за практически всяко научно изследване или откриване на лекарства приложения. Изследователите могат свободно да конфигурират четеца спрямо текущите им нужди и Spark може да се надгражда за достъп други техники и функции в бъдеще. Spark е цялостно решение за бързо спектрално сканиране, ELISA и количествено определяне на ДНК/протеин с малък обем, включващ бързи измервания на абсорбцията със специален високоскоростен монохроматор, заедно с порт за кювета и патентованата NanoQuant Plate™.

  Четец за микроплаки Sunrise™

  Четецът на микроплаки за абсорбция Sunrise на Tecan предлага цялата функционалност, необходима за множество фотометрични приложения, включително усъвършенствана 12-канална оптика за бързо, многоканално отчитане на абсорбцията на ELISA, функция за контрол на температурата за ензимни кинетични анализи и функция за настройка на дължината на вълната за сканиране на дължината на вълната.

  Контрол на температурата

  Опционалната функция за контрол на температурата е идеална за ензимни кинетични изследвания до 42 °C. Комбинира горно и долно нагряване, за да минимизира изпарението и осигурява добро разпределение на температурата в плаката, като използва елемент за контрол на температурата на

  • базата на Пелтие, за да загрее плаката от дъното
  • допълнителен нагревателен елемент над плаката

  Миячки за микроплаки

  HydroFlex™ Plus

  Устройството за измиване на микроплаки HydroFlex Plus е наистина гъвкава платформа с възможност за надграждане за автоматизирано измиване на лентови микроплаки, измиване с магнитни перли и вакуумна филтрация във формати на 96-ямкови плаки. Това е идеално решение за широк спектър от приложения, базирани с клетки, за ELISA анализи, анализи с магнитни зрънца във формат на 96-ямкова плака съчетава гъвкавост на приложението и производителност в компактен дизайн.

  HydroSpeed™ plate washer

  HydroSpeed е усъвършенстваната машина за измиване на плаки на Tecan, предназначена за бързо, паралелно измиване на цели 96- и 384-ямкови плаки. Това избягва разликите във времето за измиване между ямките, за да се постигнат еднакви резултати. В допълнение, HydroSpeed осигурява пълен контрол на мощността за оптимизирано измиване на клетки, магнитни зрънца и ELISA.

  Автоматизирани системи

  Freedom EVO® platform

  Серията Freedom EVO е една от най-популярните и надеждни системи на пазара, с повече от 7500 продадени по целия свят. Платформата Freedom EVO с възможност за надграждане може да се развива с вашите променящи се нужди от приложения, което прави първоначалната ви инвестиция още по-ценна.

  Тази доказана платформа ви позволява да създадете вашата система според вашите специфични нужди с помощта на нашите специалисти по автоматизация или като алтернатива да изберете предварително конфигурирано решение за автоматизация за вашето приложение. Такива предварително конфигурирани платформи са за:

  • За пречистване на нуклеинови киселини
  • За потготовка на NGS библиотеки
  • За белтъчно пречистване
  • За микробиологично избиране на клетъчни колонии
  • За анализи на витамин Д