За модерно здравеопазване

 1. Начало
 2. ЛАБОРАТОРНА АВТОМАТИЗАЦИЯ
 3. Центрофуги за микробиологично оцветяване

Центрофуги за микробиологично оцветяване

  Френската фирма ELItech – лидер на пазара за микробиологични реактиви и апаратура, предлага широка гама центрофуги за автоматично оцветяване на проби. Автоматизацията на процеса на оцветяване спестява на лабораторията ценно време и усилия и осигурява качествен и стандартизиран резултат.

  Модели:

  Aerospray® Gram Slide Stainer / Cytocentrifuge

  Автоматизира оцветяването на чисти колонии изолати и човешки проби с микроорганизми за повишена яснота и слайдове без остатъци, използвайки метода на диференциация по Грам. (накрая да се сложи картинка GRAM от папката Micro).

  Aerospray® TB Slide Stainer / Cytocentrifuge

  Автоматизира оцветяването на проби от телесни течности за улеснение детекцията на киселинно-устойчиви бактерии (acid-fast bacilli), включително Mycobacterium tuberculosis, използвайки флуоресценция или оцветяване с карбол фуксин. (накрая да се сложи картинка TB от папката Micro).

  Aerospray® Hematology Pro Slide Stainer / Cytocentrifuge

  Автоматизира оцветяването на кръв и други телесни течности за повишена чистота, използвайки бърз метод на оцветяване, по-продължително Wright-Giemsa оцветяване, May Grünwald Giemsa (MGG) или персонализирани настройки. (накрая да се сложи картинка hematology от папката Micro).

  Aerospray® Cytology Slide Stainer / Cytocentrifuge

  Автоматизира оцветяването на проби течно-базирана цитология за улеснение изследването на набор от клетъчни диференциации използвайки Papanicolaou техника на оцветяване. (накрая да се сложи картинка LBC от папката Micro).

  Cytopro® Cytocentrifuge

  Автоматизира цитоцентрофугирането на клетъчни суспензии за улеснение седимента на клетки върху стъкло, което повишава броя клетки на слайда от 5 до 9 пъти. (накрая да се сложи картинка Cyto от папката Micro).

  Повече за „Aerospray технологията“: