, .

.

English

Промоция - Agilent пролет 2015

 

Уважаеми клиенти,
Agilent Technologies, съвместно с фирма Диамед ООД, предлага на Вашето внимание възможност да се възползвате от 50% отстъпка за демо апарати:

SureCycler 8800 PCR System
Най-ново поколение конвенционален PCR апарат. Позволява удобство при използването на градиент, без да се наруши равномереността. Избор между 96-ямков или 384-ямков формат, в зависимост от нуждите на клиента. SureCycler е изборът за висока скорост и различен обем на пробата в един инструмент. Лесен и удобен Wizard за избиране на компоненти за всеки тип PCR реакция.

Aria Mx Real-time PCR System
Ново решение в областта на апаратите за количествен PCR. С Aria Mx могат да бъдат извършени широк спектър от различни изследвания: валидиране на генна експресия; генотипизиране; детекция на инфекциозни агенти; количествена оценка на библиотеки за NGS секвениране. Интуитивен софтуер, подходящ за хора с по-малък опит. Апарата е снабден с 5 оптични филтъра, под формата на индивидуални оптични касети за детекция на всеки отделен флурохром. Поддържа 96-ямков формат

2200 TapeStation
Бърз, надежден и напълно автоматизиран контрол на Днк, Рнк и белтъци. Апаратът работи със ScreenTape ленти, в които могат да се накапят до 16 индивидуални проби наведнъж. Скоростта на анализа е 1 мин за проба, независимо колко проби са заредени.

2100 Bioanalyzer
Микрофлуидна платформа за автоматизирано разделяне на различни проби(Днк,Рнк,белтъци) посредством геллектрофореза, отделните фрагменти се детектират чрез лазер. Апаратът осъществява гелелектрофорезата върху чип, което спестява време и работа на неговия ползвател и дава много по-голяма увереност в получените резултатите, тъй като се обработват на софтуерна програма. Bioanalyzer може да се използва и за анализ на храни и хранителни продукти.

3100 Offgel Fractionator
Апарата разделя белтъци и пептида спрямо техните изоелектрични точки. New Web-Based User Interface, който максимално улеснява потребителя.

 

Условия на офертата:

  • Промоцията е валидна само за SureCycler 8800 PCR System, Aria Mx Realtime PCR System, 2200 TapeStation, 3100 Offgel Fractionator и 2100 Bioanalyzer инструменти
  • Инструментите са обновени
  •  Получавате 12 месечна пълна гаранция, а за SureCycler е 24 месеца
  •  Офертата е валидна до 31.03.2015 г.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

© 2009 diamed.bg All rights reserved